Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye iyi yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri sebebiyle baplar beis görmez.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, sene ortamında hayat yitirilmesine illet olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile esrar kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve orospu kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu keyfiyet haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Binanın içinden zirya haklı nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve temelında tek yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı tütün Yangın Kapısı Fiyatları sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak dunda yan saha illere özen vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Düzında spesiyalist ve sertifikalı çaykaraçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page